MIQUI PUIG ACP

14
/ Abr
2018

MIQUI PUIG ACP

Location
Sala Japan (Passeig Mata,18) Reus
Venue
MIQUI PUIG ACP
Time
10:00 pm
Price
10 / 13

Miqui Puig torna amb el seu cinquè disc en solitari després d’una aturada escènica que ha servit per parir aquesta col·lecció de cançons que és ESCUELA DE CAPATACES.

En Miqui, mentre, ha fet espectacles amb l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, bandes sonores, ràdio diària, produït discs i desenvolupat bandes al seu taller LAV records. Però la llibreta de notes anava creixent fins que a l’estiu de 2016 es va tancar amb l’Agrupació Cicloturista per enregistrar aquestes escenes sòniques.

Ara amb aquests músics i l’electricitat dels seus instruments rodaran pels escenaris recreant el nou so: directe, sense concessions i ple de cançons. ‘Escuela de capataces’ compta amb onze noves cançons que recorren tant l’habitual so pop, així com altres sorpreses com un ‘spoken word’ o un tema en català. El músic ha explicat que aquest disc busca el “perfecte tema de pop”. “Realment, els artistes sempre fem la mateixa cançó i tota la resta és circumstancial de temps”, ha apuntat.

Els sis discos de Los Sencillos i els cinc que ha fet en solitari son un gran lloc des d’on triar per fer que cada nit el repertori sigui un repte nou. L’honor dels artesans posat al servei d’un espectacle pensat per ballar amb delit, per cantar amb necessitat i sobretot per militar el pop de molts quilats que proposa l’Agrupació Cicloturista Puig.

 

 

Dissabte 14 de Abril
Obertura de portes: 22.00h  Inici: 22.30h
Precio: 10€ Anticipada (+despeses) 13€ Taquilla
Puntos de venta:
Tarragona: Shiva Music, Discos Arsis y Dr.Válvula
Reus: Spook Records, Discos Qui’k y H-Records
ONLINE: www.salajapan.cat